fbpx

PERHATIAN: Khas untuk anda yang sedang mencari dan ingin belajar, RAHSIA BUAT DUIT di HUJUNG JARI melalui Trading Patuh Syariah di bawah Bursa Malaysia, serta serius nak belajar step-by-step ilmu daripada ZERO to HERO!

Perkongsian Ilmu Trading No.1 Di Malaysia Yang Merungkai Rahsia Jana 4-5 Angka Sebulan dengan FCPO

Kajian 1 lot berdasarkan modal RM 20,000, Mengandakan lebih 400% dalam masa 16 tahun Bagaikan dapat dividen 25% setiap tahun.

Profit Bulanan Student Selepas Coaching  dengan WR untuk tahun 2023

*Hanya video rakaman untuk sesi FCPO Zero, rakaman pendek untuk Teknik FSF, Teknik WR#2 dan pelajaran backtest yang bakal anda terima

*Sesi ini akan menggunakan zoom meeting untuk memudahkan soal jawab. Sesi konsultasi akan dibuat pada 9.30pm Khamis. Hanya satu sesi untuk setiap pembeli tiket VVIP. Anda wajib hadir ke sesi FCPO Kickstart sebelum masuk sesi konsultasi.

F.A.Q

Kami cadangkan anda buat latihan dulu (yang akan diajarkan di dalam webinar) sebelum real trading

Webinar ini akan diadakan 100% online. Boleh tengok di rumah Sahaja.

Anda akan menerima akses indicator FSF selepas Webinar ATM

1 bulan. Jika anda nak memanjangkan tempoh akses, boleh hubungi team kami.

Kita akan bagi semua bonus selepas habis webinar

DISCLAIMER: 

WR Trader Academy (disebut Akademi) HANYA menyediakan latihan & pembelajaran di dalam analisa teknikal dan analisa kewangan TETAPI tidak memberi nasihat pelaburan, tidak terkecuali cadangan untuk pembelian & penjualan mana-mana produk kewangan di mana-mana pasaran kewangan.

Akademi TIDAK MENYEDIAKAN perkhidmatan pengurusan kewangan, tidak terhad kepada menerima deposit duit dari orang awam, melakukan dagangan untuk orang awam atau membantu orang awam di dalam dagangan – kesemua aktiviti dagangan dilakukan oleh orang awam tersebut.

Pelaburan & Dagangan mempunyai risiko rugi, tidak terhad kepada kerugian kewangan. WR tidak bertanggungjawab di atas sebarang bentuk kerugian. Keputusan dagangan mungkin berlainan dan tiada jaminan terhadap mana-mana bentuk pulangan diberikan.