UNTUNG CEPAT! PENDAPATAN LEBAT! HIDUP LEBIH HEBAT!

Untung Cepat!
Pendapatan Lebat!
Hidup lebih hebat!

UNTUNG CEPAT!
PENDAPATAN LEBAT!
HIDUP LEBIH HEBAT!

Anda tahu trade ni boleh buat duit dengan cepat tapi anda takut:
Kalau anda kata ya pada mana – mana situasi di atas, teruskan baca…

Jom belajar FCPO yang lagi laju dari saham dan boleh buat duit 10x GANDA dari saham. Produk sah Bursa Malaysia yang 100% patuh syariah.
Tekan button di bawah untuk gandakan keuntungan anda sekarang!

Anda masih ragu-ragu? Takut ini adalah janji bulan bintang?

Lihat bagaimana peserta kami berjaya buat untung cepat, pendapatan lebat, dan hidup lebih hebat.

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Anda tahu perbezaan FCPO dan juga Forex?
Anda tahu perbezaan FCPO dan juga Saham?

Anda jangan risau, FCPO ni memang terbukti Patuh Syariah.

Dah tahu perbezaan FCPO, Saham, dan Forex? Anda dah excited nak buat duit melalui FCPO?
Tapi anda mesti ada ilmu sebelum mula. Sebab itu, kami nak memperkenalkan kepada anda…

6 & 7 JANUARI 2023

1st Day - 9.00pm to 11.00pm
2nd Day - 8.30am to 6.00pm

LIVE on ZOOM
(di Telefon/ Laptop anda)

Daftar sekarang dan anda akan miliki 7 bonus. Mana nak cari yang bagi bonus banyak SAMPAI Macamni.

7 BONUS BERNILAI : RM 5,997!

Anda nak tahu kenapa anda wajib sertai seminar Analisa Teknikal Masterclass?

1. Tenaga pengajar kami yang akan bimbing anda secara one to one. Tenaga pengajar kami juga tidak lokek dalam berkongsi ilmu.

2. Pendedahan teknik proven dan mudah yang terbukti boleh jadi ‘senjata’ untuk dapatkan income.

3. Fast profit indikator yang akan membantu menjimatkan masa untuk anda menjana income.

4. Skill analisa teknikal ini adalah lifelong skill yang takkan basi dan boleh diturunkan kepada anak - anak.

5. Anda akan belajar skill yang kalis inflasi.

6. Anda boleh jadi bos pada diri sendiri dan boleh buat duit dari rumah sahaja.

7. Hebatnya analisa teknikal kami walaupun semudah ABC. Ramai student kami dah buktikan dengan menjadi elite trader.

Barisan tenaga Pengajar WR TRADER ACADEMY

Anda masih tak yakin? Rasa macam too good to be true je.

WR Trader Academy juga telah muncul di:

Student-student kami yang berjaya buat untung sehingga lebih 10X ganda!

Previous
Next

APA KATA MEREKA YANG TELAH JOIN SEMINAR KAMI?

Previous
Next
Kami juga telah dijemput oleh media untuk memberi pandangan tentang analisa teknikal FCPO.

(Selamat Pagi Malaysia – Peluang Pelaburan dan Dagangan Patuh Syariah – Tuan Wafi Azian & Tuan Faridzul Babu)

LIVE FCPO Trading di Rancangan Assalamualaikum TV Al Hijrah

Anda nampak peluang nak jana pendapatan dengan analisa teknikal? Rahsia ini khas untuk anda yang…

Jom daftar ke Seminar Analisa Teknikal Masterclass sekarang! Harga tidak akan kekal dan akan dinaikkkan selepas seat penuh.

SUPER EARLY BIRD
(Terhad 200 Seat  Terawal SAHAJA)

EARLY BIRD
(Terhad 200 Seat  Terawal SAHAJA)

LAST CALL!
(Terhad 200 Seat  Terawal SAHAJA)

Pendaftaran kini dibuka!
Tawaran akan tamat dalam masa:

Days
Hours
Minutes
Seconds
Soalan yang ramai orang tanya..

Short untuk FCPO telah diputuskan harus oleh Suruhanjaya Sekuriti.

WR Trader Academy adalah entiti pendidikan yang mengajar tentang analisa teknikal. Kami tak terlibat dalam aktiviti pengambilan modal. Seramai hampir 20,000 orang telah menjadi pelajar kami

WR Trader Academy mengajar dan mendidik anak bangsa untuk menguasai analisa teknikal.

Belajar dulu pun tiada masalah. Tapi kalau mahu, boleh buka akaun futures dengan Broker yang berdaftar.

Ada strategi agar orang sibuk boleh trading.

Tiada benda yang pasti dalam dunia trading. Prestasi pelaburan adalah bergantung kepada kemahiran setiap pelabur dan keadaan pasaran.

Aktiviti mengambil modal tanpa kebenaran adalah salah di sisi undang-undang. WR Trader Academy tidak terlibat dengan aktiviti sebegini.

Isi borang di bawah untuk daftar sekarang! Pendaftaran adalah terhad!

DISCLAIMER: 

WR Trader Academy (disebut Akademi) HANYA menyediakan latihan & pembelajaran di dalam analisa teknikal dan analisa kewangan TETAPI tidak memberi nasihat pelaburan, tidak terkecuali cadangan untuk pembelian & penjualan mana-mana produk kewangan di mana-mana pasaran kewangan.

Akademi TIDAK MENYEDIAKAN perkhidmatan pengurusan kewangan, tidak terhad kepada menerima deposit duit dari orang awam, melakukan dagangan untuk orang awam atau membantu orang awam di dalam dagangan – kesemua aktiviti dagangan dilakukan oleh orang awam tersebut.

Pelaburan & Dagangan mempunyai risiko rugi, tidak terhad kepada kerugian kewangan. WR tidak bertanggungjawab di atas sebarang bentuk kerugian. Keputusan dagangan mungkin berlainan dan tiada jaminan terhadap mana-mana bentuk pulangan diberikan.

Tawaran Terhad! Daftar sekarang dan dapatkan 7 BONUS PERCUMA!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Tawaran Terhad! Daftar sekarang dan dapatkan 7 BONUS PERCUMA!

Days
Hours
Minutes
Seconds